Nieuwe Bijlesdocent!

We hebben een nieuwe ster in ons Bijlesteam!

Maak kennis met Skip:

Skip Tulp

Ik ben Skip en ik geef bijles in de vakken Biologie, Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde en de talen Frans of Engels.

In 2016 heb ik mijn VWO diploma gehaald met het ‘N&T/N&G’ pakket. Tijdens de SkipTulpmiddelbare school begreep ik de stof snel waardoor medeleerlingen mij regelmatig om hulp vroegen. Om deze reden ben ik 5 jaar geleden begonnen met bijles geven. Dit ging mij altijd goed af in combinatie met school. Op dit moment studeer ik geneeskunde en ben ik nog steeds actief als bijlesdocent. Ik ben vaak erg betrokken bij mijn leerlingen en ik vind het dan ook heel leuk om te zien dat ze vooruit gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.