Over BijleshetGooi

Ons Team:

Dennis Ruttenfotodennis2

Mijn naam is Dennis Rutten en ik geef bijlessen in Economie, M&O, Wis-, Natuur-en Scheikunde, Rekenen en Bedrijfseconomie.

Ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente en daarna financiële cursussen gevolgd tijdens mijn traineeship bij een bank. Daarna ben ik het onderwijs ingegaan en ik werk nu als docent op een Hogeschool. Ik beleef er veel plezier aan om leerlingen de bedoeling van de stof over te brengen. Ik ervaar het als een uitdaging om juist dát verhaal te vertellen waardoor er inzicht
bij de leerling ontstaat.

 

Lisa Oosterwijklisa

Mijn naam is Lisa Oosterwijk. Ik geef bijles in de vakken Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde, Biologie, Economie en Aardrijkskunde.

Ik ben op dit moment vierdejaars geneeskunde student aan de Universiteit Utrecht. Doordeweeks woon ik in Utrecht, maar in de weekenden ben ik vaak weer bij mijn ouders in Naarden. Naast mijn studie sport ik veel, ga ik graag uiteten en spreek ik veel af met vriendinnen. Ik geef al acht jaar bijles in bovengenoemde vakken. Ook heb ik examentrainingen wiskunde B en aardrijkskunde gegeven. Het leukst aan het geven van bijles is het proberen de stof op een zo’n eenvoudig mogelijke manier uit te leggen, waardoor het bij de bijlesleerling ineens “klikt”.

 

Carlijn Oosterwijkfoto voor bijleshetgooi

Mijn naam is Carlijn Oosterwijk en ik geef bijles in de vakken Wiskunde A, Scheikunde en Rekenen,

In 2016 ben ik geslaagd voor mijn VWO met het vakkenpakket N&G, met Duits en M&O. Ik heb afgelopen jaar een tussenjaar gehad waarin ik veel heb gewerkt en drie maanden gereisd. In september ga ik beginnen aan de studie Pedagogische wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Ik geef al 4 jaar bijles en werk sinds dit jaar bij een huiswerkbegeleiding. Ik heb er de afgelopen jaren altijd veel plezier aan beleefd wanneer de cijfers van mijn bijlesleerlingen verbeterden.

 

Skip TulpSkipTulp

Ik ben Skip en ik geef bijles in de vakken Biologie, Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde en de talen Frans of Engels.

In 2016 heb ik mijn VWO diploma gehaald met het ‘N&T/N&G’ pakket. Tijdens de middelbare school begreep ik de stof snel waardoor medeleerlingen mij regelmatig om hulp vroegen. Om deze reden ben ik 5 jaar geleden begonnen met bijles geven. Dit ging mij altijd goed af in combinatie met school. Op dit moment studeer ik geneeskunde en ben ik nog steeds actief als bijlesdocent. Ik ben vaak erg betrokken bij mijn leerlingen en ik vind het dan ook heel leuk om te zien dat ze vooruit gaan.

Matthijs MousMatthijsMous2

Mijn naam is Matthijs Mous en ik geef bijles in het vak M&O, Economie, Geschiedenis en Engels.
In 2017 ben ik geslaagd voor het VWO met vakkenpakket E&M. In september begin aan de studie rechtsgeleerdheid. Ik geef al 2 jaar bijles en ik vind het altijd erg leuk om te zien wanneer de leerlingen de stof begrijpen en hun cijfers verbeteren.